Zoveel Voordelen

Het YogurtNest, enkel voordelen ...

1. Gezond

Door yoghurt te maken met het YogurtNest vermijd je kleurstoffen, bewaringsmiddelen, smaakversterkers en overtollige suikers die je normaal in commerciële yoghurts aantreft. Je kiest zelf je ingrediënten en vult je yoghurt aan met vers fruit, confituur, granen, honing, …​

2. Multifunctioneel

Het YogurtNest is duidelijk veel meer dan een prachtige zak waarmee je heerlijke gezonde yoghurt maakt. Het is ook:

✓ een slow cooker

✓ een thermische zak

✓ een broodrijszak

✓ een koeltas

En dat allemaal zonder gebruik van electriciteit! 

3. ZeroWaste

Wist je dat er elke dag, over de hele wereld, miljoenen plastic yoghurtpakketten worden gemaakt en verkocht? Dan hebben we het nog niet over alle energie die nodig is om deze, soms voor duizenden kilometers, koel te houden! Een gemiddeld gezin consumeert 5 liter yoghurt per week. Dit komt overeen met 2085 plastic verpakkingen van 125 ml op 1 jaar. Het YogurtNest maakt die verpakking overbodig! Als je je yoghurt thuis maakt, draag je bij aan het verminderen van het gebruik van plastic verpakkingen en het vrijgeven van miljoenen tonnen CO².

Daarbij komt nog dat het YogurtNest gemaakt is uit natuurlijke en hernieuwbare materialen: kurk en katoen. Het gaat levenslang mee!

4. Duurzaam

Het YogurtNest is gemaakt uit duurzame materialen. De stoffen, katoen of wol, worden steeds gezocht of per toeval gevonden en dan verwerkt tot prachtige nesten. Daarom zijn alle modellen telkens een Limited Edition. 

De YogurtNesten zijn gevuld met kurk, een natuurlijke grondstof die wordt geoogst zonder schade aan te brengen aan de natuur. 

5. Voordelig

De aankoop van het YogurtNest is een investering die je veel geld bespaart. Voor een gezin van vier personen die elke dag een potje yoghurt eten, betekent het een besparing van €160 per jaar! Bij duurdere yoghurts zoals fruityoghurts, lactosevrije, plantaardige alternatieven voor yoghurt, is deze besparing nog groter. Dus na aankoop heb je deze zo terugverdient! 😉