Waar te koop?

Het YogurtNest verhaal is een verhaal met vele auteurs. Het is een verhaal dat het verdient om zoveel mogelijk vertelt te worden. En daar krijgen we hulp bij van deze super toffe winkels! 

In België

Smaakmarkt

Steenweg 36
1730 Asse

info@smaakmarkt.be
+32 486 99 84 13 

Smaakmarkt is een uniek winkel-en lunchconcept te Asse. Of je nu komt ontbijten, lunchen of je boodschappen komt doen, je zal steeds kunnen genieten van de beste producten. Door ons geproefd en gekozen, zodat wat je bij Smaakmarkt vindt, je telkens zal smaken, verrassen en inspireren.

Letters & Co

Markt 1

9800 Deinze

09 380 22 25

boek@lettersenco.be

Bladeren door een goed boek met een tasje koffie daarbij? Dat kun je bij Lies, in haar onafhankelijke boekhandel Letters & Co. Samen met Eline staat ze je bij met raad en daad. Als fervent YogurtNest gebruikers willen Lies en Eline de YogurtNest familie graag nog wat groter maken. Wil je graag een enthousiaste uitleg over hoe je het YogurtNest moet gebruiken? Letters & Co is the place to be, baby

In Nederland

BioBee’s
Kanaaldijk 142A
1831BA Koedijk

biobeesdoekjes@gmail.com

+31 6 23 18 31 88

Bij Biobees vind je biologische voeding in plastic-vrije verpakking! Tineke is een “groene ondernemer” en probeert met haar producten een bijdrage te leveren aan een schonere wereld en minder (plastic) afval.

.

Online

Olha, uitgesproken als OLJA, is Portugees en betekent ‘kijk eens’. Olha brengt de traditie van het ambacht op een hedendaagse manier tot bij jou. Ontdek Tineke haar eigen keramiek en andere mooie Portugese artikelen! 

www.olha.be

n deze online bakshop vind je alle benodigdheden en grondstoffen voor de thuisbakker. Omdat de thuisbakker zich ook al eens durft wagen aan iets anders dan heerlijk brood of lekkere patisserie, werd, als eerste in België, het YogurtNest opgenomen in hun assortiment.

Lekkere home made yoghurt met een heerlijke stutte! Meer moet dat niet zijn. 

www.alatarte.be