Veel meer dan een yoghurtmaker!

Veel meer dan een yoghurtmaker!

Het YogurtNest is duidelijk veel meer dan een prachtige zak. De ideale yoghurtmaker voor groot en klein. Maar ook nog zoveel meer! En dit zonder gebruik van elektriciteit!
Veel meer dan een yoghurtmaker!

Slow Cooker

Het YogurtNest stelt je in staat om gerechten te bereiden in de keuken of daarbuiten, waardoor opnieuw energie wordt bespaard! Zo kun je rijst of pasta koken, soep maken of stoofpotjes laten garen. Geen aangebrande stoofpotjes meer, niet blijven roeren. Je bent steeds op je gemak én je kan het zelfs meenemen onderweg.  Hoe kook je je rijst, pasta of soepen? Doe de rijst in de pan, samen met de groenten en de kruiden en de gebruikelijke hoeveelheid water. Kook gedurende 3 minuten op het fornuis. Haal de pot van het vuur, sluit hem met het deksel en wikkel hem in een keukendoek. Plaats de pot in het YogurtNest, op een plat oppervlak. Dek af met de baret en strop toe. Na ongeveer 15 minuten is de rijst klaar.

Wil je soep? Doe de gewenste ingrediënten in de kookpot. We raden aan de groenten in kleinere stukjes te snijden. Na 10 minuten koken op het fornuis, haal je de pan van het vuur, wikkel je die in een handdoek en plaats je hem in het YogurtNest. Sluit af met de baret en stropt toe. Na een 30-tal minuten haal je je pot uit het YogurtNest. Je soep is klaar.

 

In onderstaande tabel vind je de aangewezen kooktijden. Afhankelijk van de kracht van het fornuis kunnen er kleine variaties in de benodigde tijd zijn.

Een pan met een bodem van maximaal 20 cm diameter kan verticaal in het YogurtNest geplaatst worden. Lagere potten met een grotere bodem kun je horizontaal inbrengen.

Thermische zak / koeltas

Zet jouw eten, koud of warm, goed verpakt in afgesloten dozen of flessen in het YogurtNest. Wil je gedurende vele uren koud voedsel bewaren? Gebruik dan koelelementen voor een langer effect. Een flesje wijn voor een picknick onderweg, maar moet dat niet zijn … 

Broodrijszak

Leg het deeg, goed beschermd, met een schone doek of plantaardig papier, op de bodem van het YogurtNest, zodat er ruimte is voor de rijs. Gebruik deze voor alle soorten deeg: brood, pizza en ander gebak.