Over ons

Over Ons

Hoe het YogurtNest in België belandde …


Hallo, ik ben Kries, ondertussen al even 40 jaar oud 😉en mama van twee (meestal toffe 😉) tieners. Een vijftal jaar geleden, na een korte omweg, vond ik (voor de tweede maal) de job van mijn leven. Toen ik als hobbybakker maar niet aan de juiste ingrediënten geraakte om mijn hobby goed te kunnen uitvoeren, besliste ik om zelf een webshop te starten en kwalitatieve en professionele ingrediënten ook aan andere thuisbakkers aan te bieden. À la Tarte zag het www-levenslicht en kreeg na twee jaar ook een ‘offline’ gedaante met een winkel op het dorp van Nazareth.

 

De start van À la Tarte ging ook gepaard met een zoektocht naar toffe unieke producten. Vriendin Tineke van Olha vertelde over een Portugese zak waarmee je yoghurt kon maken. Vol enthousiasme startte ik met het uittesten van het YogurtNest. Ik was heel snel verkocht: dit fantastische product kreeg meteen een categorie in de webshop.  Sinsdien wordt ook het Portugese YogurtNest in België en Nederland verkocht.

 

Al snel merkte ik dat het YogurtNestverhaal online vertellen niet zo makkelijk ging. Iets wat wel heel goed vlotte op een evenement  of tijdens een Open House. Dan ging dat zelfs heel vlot om de mensen te overtuigen van de prachtige eigenschappen van het YogurtNest. Ons enthousiasme tijdens die directe contacten werkte aanstekelijk en de mensen gingen nieuwsgierig met een YogurtNest naar huis.

 

Met een klein hartje trok ik mijn stoute schoenen aan, contacteerde ik de Portugese makers en vroeg hen of ik andere creatieve ondernemers mocht betrekken in het YogurtNest verhaal zodat hun product ook via verkooppunten aan de klanten werd aangeboden. En zo geschiede. Sindsdien wordt het YogurtNest verhaal gemaakt door meerdere protagonisten en dat is veel fijner. De YogurtNest clan was voor de Covid19 epidemie net ietsje groter. Vele resellers sloten sindsdien de deuren of veranderden hun concept. Maar we hebben nog steeds verschillende verkooppunten en daar zijn we super trots op! Zoek hen zeker eens op. Het zijn een voor een toffe winkels van toffe madammen met een groen hart dat openstaat voor iedereen.